Двом загиблим Героям надали звання почесних мешканців Саратської громади

18 жовтня 2024 р. 22:48

18 жовтня 2024 р. 22:48


На сесії Саратської селищної ради, яка відбулася 18 жовтня, депутати прийняли рішення про надання посмертного звання “Почесний мешканець селища Сарата” військовослужбовцям Петренку Івану та Тищенку Олександру, передає Бессарабія.UA.

Під час проведення сесії присутні вшанували пам’ять військових, які загинули внаслідок російського вторгнення в Україну.

Пам’ять про них у рідній громаді житиме завжди, а їхні героїчні вчинки запам’ятають наступні покоління.

Уродженець селища Сарата Петренко Іван Олександрович отримав несумісні з життям поранення під час виконання бойового завдання із захисту територіальної цілісності Батьківщини біля населеного пункту Вовчанськ Харківської області 31 травня 2024 року. Героя поховали в селищі Овідіополь Одеського району.

Тищенко Олександр Олександрович виконував бойовий обов’язок у складі Військово-морських сил ЗС та мужньо захищав Україну від загарбників на лінії фронту. Він був патріотом своєї Батьківщини, завжди прагнув, щоб його рідна Сарата розвивалася та щоб її мешканці жили комфортно. Поховали захисника з усіма військовими почестями 30 серпня на місцевому кладовищі.

Нагадаємо, наприкінці грудня 2023 року у Саратській селищній раді відбулося вручення посвідчення та нагрудних знаків “Почесний мешканець населеного пункту Саратської селищної територіальної громади” родинам загиблих захисників.

Двом загиблим Героям надали звання почесних мешканців Саратської громади

Джерело: bessarabia.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua