В Одесі школярка померла під час повітряної тривоги, коли спускалася в укриття

22 жовтня 2024 р. 11:34

22 жовтня 2024 р. 11:34


В Одесі 13-річна учениця сьомого класу школи №77 померла під час переходу учнів до укриття через повітряну тривогу. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції Одеської області.

Трагедія сталася вчора, 21 жовтня, вдень. Про неї правоохоронці дізналися медиків.

За словами вчителів, під час сигналу "Повітряна тривога", коли учні та педагоги спускалися в укриття, школярці стало погано. Вони викликали швидку допомогу і почали надавати дитині першу долікарську допомогу. Згодом медики, які прибули на виклик, розпочали реанімаційні заходи, але, на жаль, дівчинка померла.

На місці пригоди працювала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. До Єдиного реєстру досудових розслідувань слідчі внесли відомості за пунктом другою частини другої статті 115 Кримінального кодексу України з попередньою приміткою "природна смерть". Тіло дитини направили на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

У мерії уточнили, що не діти не бігли в укриття, а швидко йшли тому, що у разі атаки балістичною ракетою боєприпас може вдарити за мету через дві хвилини після запуску росіянами. У школі, де сталася трагедія є укриття.

Попередньо відомо, що школярка хворіла на гостру серцево-судинну недостатність.

В Одесі школярка померла під час повітряної тривоги, коли спускалася в укриття

Джерело: VGORODE (Одеса)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua