Відбиваючись вдома від атак силових органів одеська будівельна кампанія доріг взялася в Румунії за новий проєкт

22 жовтня 2024 р. 11:40

22 жовтня 2024 р. 11:40


«Автомагістраль-Південь» розпочала ремонтувати 21 км автомобільної дороги DJ137

Відбиваючись вдома від атаки силових органів, про що інформагенція «Пульс Одещини» раніше повідомляла , одеська будівельна кампанія «Автомагістраль-Південь» взялася в Румунії за новий великий проєкт.

Автодорога DJ137 в сусідній країні є важливим туристичним маршрутом і пролягає по Трансільванії, з'єднуючи міста Одоргею, Секуеск та Кристуру Секуеск.

Тут працюють дві будівельні ланки, що нараховують 14 одиниць техніки. Протягом жовтня-грудня вони закладу основу дороги зі щебеню та нижнього шару асфальтобетону, а навесні 2025 року стелитимуть верхній шар дорожнього покриття. Будівельники доріг з Одещини роботи виконують спільно з  румунським підрядником.

На тлі конфлікту з правоохоронними органами, в «Автомагістраль-Південь» заявили, що на відміну від України, контролюючим органам в Євросоюзі навіть в голову не прийде перевіряти, скільки ми сплачуємо за матеріали.

«Підрядник зобов’язаний лише дотримуватись стандартів, забезпечити визначену умовами якість та вкластись у ціну контракту. Замовник і контролюючі органи не втручаються у наші бізнес-процеси. Так працює увесь європейський ринок. На міжнародну методику ціноутворення два роки тому перейшла і Україна, щоб раз і назавжди припинити тиск на бізнес з боку силовиків. Але, як бачимо, вакханалія продовжується», - йдеться в повідомленні компанії.

Ба більше, деяким ЗМІ надходять пропозиції за гроші розмістити негативні публікації проти «Автомагістраль-Південь».

«Мета інформаційної атаки - вдарити по нашому іміджу, щоб в очах суспільства, бізнес-спільноти, міжнародних партнерів та керівництва країни «легалізувати» незаконні дії силовиків по відношенню до компанії. Ми максимально відкриті та готові публічно боротись за наше чесне ім’я, яке ми створювали понад 20 років», - зазначається у прес-релізі компанії «Автомагістраль-Південь».

ВАС МОЖЕ ЗАЦІКАВИТИ:

На Одещині вшанували пам’ять будівничого ринку «7 км» та найкращої громади регіону

На Одещині селищна рада виграла грант Уряду Великої Британії: «Жінки. Мир. Безпека: діємо разом»

Микола Заєць, редактор стрічки новин

Відбиваючись вдома від атак силових органів одеська будівельна кампанія доріг взялася в Румунії за новий проєкт

Джерело: pulsodes.od.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua