Полтава продасть землю під пивоварнею «Августин» за 176 тисяч гривень

25 липня 2024 р. 13:55

25 липня 2024 р. 13:55


Квадратний метр землі під пивоварнею «Августин» коштуватиме власникові закладу менш як 1 тис. грн.

Ділянку викупить приватне підприємство «Крона», яке зареєстроване в цій будівлі й належить Андрію Ушакову, як і пивоварня «Августин». Дозвіл продати землю, яка належить місту, ухвалили на засіданні сесії Полтавської міської ради 23 липня. Депутати підтримали рішення 27 голосами.

Загальна площа ділянки під продаж на просп. Віталія Грицаєнка, 19 становить 177 м². Тобто один квадратний метр землі в центрі Полтави коштуватиме підприємцю 994 грн 35 коп . Цільове призначення ділянки – для експлуатації та обслуговування існуючих об’єктів інженерної комунікації.

Пивоварня «Августин» на просп. Віталія Грицаєнка, 19 у Полтаві

На сесії Полтавської міської ради директорка Департаменту земельних і водних ресурсів Олена Овчаренко повідомила, що таку ціну для продажу ділянки під закладом «Августин» сформували на основі експертної грошової оцінки. Аукціон на продаж землі не проводили, бо на ділянці розташоване нерухоме майно, яке перебуває у власності.

Пивоварня «Августин» на просп. Віталія Грицаєнка, 19 у Полтаві

23 липня Полтавська міська рада в цьому ж рішенні дозволила продаж ділянки на вул. Соборності, 5а. На цій землі зведений будинок, будівництво якого замовила ТОВ «Фірма «Атолл», що належить дружині Геннадія Сікалова Світлані Манжос. Про це ЗМІСТ розповість в окремій публікації.

Полтава продасть землю під пивоварнею «Августин» за 176 тисяч гривень

Джерело: zmist.pl.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua