Депутат міськради Ющенко: «Зранку біг по вулиці Перемоги і нарахував 9 вказівників вулиць у різних стилях…»

26 липня 2024 р. 15:48

26 липня 2024 р. 15:48


Проте перший віцемер Кременчука Володимир Пелипенко, схоже, слова депутата не чув, бо вже залишив приміщення, де відбувався захід. Але депутат може винести свої пропозиції на розгляд чиновників виконкому і від слів перейти до справ.

Сьогодні, під час бізнес-форуму «Урбан бізнес фест 2024», з презентацією мерчу від підприємців міста виступив власник мережі кав’ярень «Рок кава», депутат Кременчуцької міської ради Олександр Ющенко.

Він заявив, що брендування міста є сучасним інструментом маркетингу та популяризації локальних виробників товарів та послуг.

Разом з цим він зазначив, що в Кременчуці поки не дотримуються єдиного стилю і не має перекладів на англійську мову, як пропонують фахівці. При цьому пан Ющенко навів приклад цьому: «Зранку біг по вулиці Перемоги і нарахував 9 вказівників вулиць у різних стилях. Тільки один вказівник був з перекладом на англійську мову».

Проте перший віцемер Кременчука Володимир Пелипенко, схоже, слова депутата не чув, бо вже залишив приміщення, де відбувався захід.

Але депутат може винести свої пропозиції на розгляд чиновників виконкому і від слів перейти до справ.

Олег Булашев

Депутат міськради Ющенко: «Зранку біг по вулиці Перемоги і нарахував 9 вказівників вулиць у різних стилях…»

Джерело: kg.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua