47-річний воїн з Полтавщини загинув на Донеччині: Сергія Іванова провели в останню путь

26 липня 2024 р. 18:27

26 липня 2024 р. 18:27


У Кременчуці на Полтавщині попрощалися з воїном Сергієм Івановим, який загинув на Донеччині.

Прощання із захисником відбулося 26 липня. Про це повідомили в Кременчуцькій міській раді.

Бойовий шлях воїна

Сергія Іванова мобілізували на військову службу 28 жовтня минулого року. Чоловік служив на посаді навідника механізованого батальйону однієї з військових частин.

«Під час захисту України від російського агресора Сергій Іванов проявив себе мужнім і сміливим воїном. Був відданим патріотом і справжнім сином України» , – пишуть в Кременчуцькій міській раді.

19 липня цього року ворог обірвав життя воїна. Сергій Іванов загинув під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Воздвиженка на Донеччині.

Відспівували воїна у Свято-Миколаївському соборі. Поховали його на Свіштовському кладовищі поруч з іншими захисниками України.

Світла пам’ять воїну!

Згадаймо імена полеглих на фронті земляків

Андрій Поляхов відважно захищав Україну. Вірний військовий присязі, виконуючи обовʼязок, загинув при виконання бойового завдання 20 липня 2024 року поблизу Парасковіївки Покровського району Донецької області. Попрощалися із захисником в Полтаві 26 липня.

Олександр Зус призваний на службу 1 травня 2023 року на посаду навідника першого танкового взводу. Зарекомендував себе як відважний воїн, мав високий рівень мотивації і підтримував високий моральний дух у підрозділі. Вірний військовій присязі у бою за Україну загинув 19 липня поблизу Торецька Бахмутського району на Донеччині. Прощання з воїном відбулося 26 липня в Полтаві.

Підтвердили загибель безвісти зниклого штурмовика з Полтавщини. З 15 липня військовослужбовця вважали безвісти зниклим, проте 24 липня у громаду надійшла трагічна звістка про його загибель. Останній бій Олександр Охріменко прийняв поблизу Новопокровки на Запоріжжі.

47-річний воїн з Полтавщини загинув на Донеччині: Сергія Іванова провели в останню путь

Джерело: zmist.pl.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua