У Полтаві збирають гроші пораненому на Інституті звʼязку

04 вересня 2024 р. 12:19

04 вересня 2024 р. 12:19


Дружина на друзі пораненого захисника внаслідок ракетного обстрілу Полтави 3 вересня відкрили збір на його реабілітацію.

Про збір на допомогу військовому повідомила його дружина на своїй сторінці в інстаграмі. Цей збір відкрила подруга воїна.

За словами дружини пораненого захисника, її чоловік отримав черепно-мозкову травму під час російського обстрілу Полтави 3 вересня. Допомогти військовому можна за посиланням на монобанку.

У Полтаві збирають гроші пораненому на Інституті звʼязку

У Полтаві збирають гроші пораненому на Інституті звʼязку

Додамо, що полтавський фотограф та парамедик Ігор Ткачов збирає кошти на переробку авто на кейсевак.

3 вересня дві російські ракети влучили по Полтавському інституту зв’язку. Ігор Ткачов разом з друзями один іх перших поїхав надавати допомогу пораненим внаслідок обстрілу.

Після надання допомоги пораненим парамедик поїхав переробляти авто для потреб евакуації. Полтавця можна підтримати донатом за посиланням на монобанку.

Нагадаємо, молодий воїн «Чіф» з Полтавщини збирає на бойове авто. 24-річний Олександр Сухина служить в Збройних силах України з 2019 року. До початку повномасштабного вторгнення служив у Миргороді за контрактом в роті охорони. Після 24 лютого його підрозділ навчили збивати повітряні цілі з переносних зенітно-ракетних комплексів. Згодом бійця перевели до складу 116-ї окремої механізованої бригади.

Триває збір на РЕБ для воїнів «Холодного Яру», який допоможе знешкоджувати ворожі FPV-дрони, а також зберегти техніку та життя військових.  Мета – 312 тис.  200 грн. Долучитися можна донатом на монобанку або на карту проєкту: 5375 4112 1721 6584.

ЗМІСТ збирає кошти на квадрокоптер DJI Mavic для окремого батальйону безпілотних систем «Північ», які виконують завдання у Курській області. За допомогою «мавіків» військові проводять розвідку та коригують артилерію. Але через протидію ворожих РЕБів захисники потребують більше дронів. Ціль - 80 тисяч гривень. Підтримати збір можна донатом на монобанку або на карту проєкту: 5375 4112 2195 7876.

У Полтаві збирають гроші пораненому на Інституті звʼязку

Джерело: zmist.pl.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua