Ігоря Кислова зареєстрували як голову Асоціації футболу Полтавщини, серед заступників — Іван Шарій

06 вересня 2024 р. 14:00

06 вересня 2024 р. 14:00


В реєстрі громадських організацій оновився керівний склад органів АФП

Ігоря Кислова зареєстрували як голову Асоціації футболу Полтавщини. В Єдиному реєстрі громадських формувань відбулися зміни у складі керівних органів Асоціації. Так тут змінився не лише очільник, а й заступники та Виконком.

Зокрема, першим заступником Ігоря Кислова вказаний Євген Сухенко, а просто заступником — Іван Шарій. Оновився в реєстрі й склад Виконкому. Цікаво, що серед членів виконкому залишився чинний виконавчий директор організації Бачукі Дарсанія. Хоча на позачерговій конференції АФП його не обирали як члена виконкому.

Інформація з Єдиного реєстру громадських об'єднань від Мін'юсту Ігоря Кислова зареєстрували як голову Асоціації футболу Полтавщини, серед заступників — Іван Шарій

Нагадаємо, що у липні цього року у Полтаві відбулася позачергова конференція Асоціації футболу Полтавщини , де її голову Валерія Головка фактично замінили на Ігоря Кислова. Також там було прийнято ще ряд скандальних кадрових рішень. Тоді чинні керівники Асоціації наголошували на численних порушеннях з якими проводилися ці збори й публікували викривальні відео на цю тему, зробивши протистояння між Ігорем Кисловим та підопічними Валерія Головка публічним.

Ігоря Кислова зареєстрували як голову Асоціації футболу Полтавщини, серед заступників — Іван Шарій

Джерело: sport.pl.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua