Встановлено, хто встановив незаконні знаки у центрі Кременчука, які можна ігнорувати

07 вересня 2024 р. 10:14

07 вересня 2024 р. 10:14


Судова справа.

04.09.2024 року суддя Автозаводського районного суду м. Кременчука Оксана Пальчик розглянула справу, яка надійшла з Батальйону патрульної поліції в м. Кременчук про притягнення до адміністративної відповідальності працюючого ТОВ «Укрпродторгсервіс» охоронець, за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 139 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Пошкодження автомобільних доріг, вулиць, дорожніх споруд, залізничних переїздів і технічних засобів регулювання дорожнього руху, створення перешкод для руху та невжиття необхідних заходів щодо їх усунення».

Як сказано в постанові суду, 02.08.2024 року о 06 год. 00 хв. охоронець у м. Кременчуці по вул. Коцюбинського, буд. 2, самовільно встановив технічні засоби регулювання дорожнього руху, чим створив перешкоду для учасників дорожнього руху, порушивши п.п. 1.5 Правил дорожнього руху України, чим скоїв адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 139 КУпАП .

В судовому засіданні чоловік вину визнав.Просив судсправу відноснонього закрити за малозначністю вчиненого правопорушення.

Дослідивши матеріали справи, суддя визнав винним  охоронця  у вчиненні адміністративного правопорушення за ч. 1 ст. 139 КУпАП та звільнив  від відповідальності за адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 139 КУпАП , обмежившись усним зауваженням.

Апеляційна скарга, подається протягом десяти днів з дня винесення постанови до Полтавського апеляційногосуду через Автозаводський районний суд м. Кременчука.

Нагадаю, «Тільки для клієнтів»: у центрі Кременчука помічені незаконні знаки, які можна ігнорувати

Олег Булашев

Встановлено, хто встановив незаконні знаки у центрі Кременчука, які можна ігнорувати

Джерело: kg.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua