У Полтаві відбудеться екофестиваль

07 вересня 2024 р. 13:34

07 вересня 2024 р. 13:34


14 вересня Центр культури та дозвілля у Полтаві разом із партнерами організовує ЕКОзону, де мешканці міста зможуть зробити свій внесок у збереження природи. Зокрема відсортувати відходи, здати на утилізацію батарейки, термометри та кришки. Також організатори збиратимуть корм для військових собак.

Центр культури та дозвілля Полтави у співпраці з партнерами анонсував «ПОЛТАВА еко-fest». На заході організують ЕКОзону, де кожен бажаючий зможе долучитися до захисту навколишнього середовища.

Фестиваль планували провести 8 вересня, однак, через російський обстріл Полтави, подію перенесли на тиждень.

Захід відбудеться 14 вересня з 9:30 до 17:30

Для відвідувачів працюватимуть:

  • Сортувальні баки для пластику, скла, паперу та органічних відходів. Також тут можна буде здати використані батарейки. Ті, хто активно долучаться до збору відходів, отримають приємні подарунки від партнера заходу «Аврори».
  • Контейнер для збору пластикових кришок, встановлений ГО «Полтава без сміття». Усі зібрані кошти від переробки підуть на закупівлю корму для службових собак військовослужбовців.
  • ЕкоБус від КАТП-1628 працюватиме з 9:30 до 17:30. Тут можна буде здати використані батарейки, акумулятори від мобільних телефонів, ртутні термометри та люмінесцентні лампи. Важливо, щоб термометри та лампи були упаковані належним чином для безпечного транспортування.
  • «Барахолка» для власників тварин. На ній можна буде обміняти або придбати аксесуари та іграшки.
  • Локація для збору корму службовим собакам.

Нагадаємо, полтавці збирають 12 мільйонів на авто та РЕБ для рятувальників

Ще з рубрики : " Новини "

Останні публікації

Обговорення

Написати коментар

У Полтаві відбудеться екофестиваль

Джерело: poltavawave.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua