З бойового завдання не повернувся воїн Полтавщини Олег Жмудь

07 вересня 2024 р. 16:08

07 вересня 2024 р. 16:08


Воїн Олег Жмудь поліг, захищаючи незалежність України.

Про це повідомили в Білицькій громаді 7 вересня.

Історія захисника

Олег Жмудь народився 19 січня 1970 року в Біликах. Після школи чоловік вступив до Полтавського професійного училища і здобув фах електрика. Олег Жмудь працював на молоконсервному комбінаті, а згодом електриком у Ліщинівському будинку-інтернаті.

27 лютого 2024 року чоловіка мобілізували до лав Збройних Сил України. Чоловік разом з побратимами боронив країну від окупантів. Воїн загинув під час виконання бойового завдання 1 вересня.

У загиблого Героя залишилися син Владислав, донька Анастасія та брат Михайло.

Вічна пам'ять українському захисникові!

Згадаймо імена загиблих захисників

Роман Чабак народився 5 січня 1993 року. Зростав у багатодітній родині у селі Бербениці Лохвицької громади, де окрім нього виховували трьох братів і сестер. Навчався в місцевій школі. У 2009 році здобув атестат про неповну середню освіту й продовжив навчання у ПТУ № 32 в Заводському.

25-річний Олександр Тур навчався на стоматолога, проте з початком повномасштабної війни добровольцем пішов на фронт. Його життя обірвалося на Донеччині. На Полтавщині провели у вічність полеглого воїна.

Артем Чабаненко народився 6 березня 1984 року у Лубнах. Воїн став на захист України у червні цього року. Захисник воював на Донецькому напрямку, де отримав тяжке поранення руки. 3 вересня, перебуваючи у відпустці в Лубнах, Артем Чабаненко помер.

Віталій Волошин народився 20 травня 1970 року. Проживав у Петрівці-Роменській Миргородського району, був сержантом. Загинув 27 серпня під час виконання бойового завдання на північно-східному напрямку.

Юрій Малюгін став на захист України в грудні минулого року, служив рядовим. Загинув воїн 23 квітня виконуючи бойове завдання в районі Роботиного на Запоріжжі. Воїна поховали воїна на Алеї слави на Свіштовському кладовищі.

З бойового завдання не повернувся воїн Полтавщини Олег Жмудь

Джерело: zmist.pl.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua