Полтава продовжує замовляти роботи у підрядника, який внесений до реєстру корупціонерів

13 вересня 2024 р. 12:12

13 вересня 2024 р. 12:12


У місті продовжують замовляти ремонти покриттів вулиць та провулків. Частину робіт має виконати ТОВ «Трансдорком», що фігурує у справі про розтрату полтавського бюджету.

Поточний ремонт вулично-дорожньої мережі замовляє міське управління житлово-комунального господарства. За останній тиждень уклали договори на ремонт за такими адресами:

Управління замовило ремонти за спрощеною закупівлею, адже вартість договорів не перевищує 200 тис. грн. Роботи замовили у компаній «ДРСУ Полтава» та «Трансдорком» .

Полтаві рекомендували не укладати договори з «Трансдоркомом»

Раніше ЗМІСТ писав , що тендерів на 47 млн грн віддали «Трансдоркому», чийого власника судили за розтрату бюджету Полтавської громади.

Аудитори проаналізували компанію-переможця торгів на поточний ремонт вулично-дорожньої мережі у Полтавській громаді. Міське управління житлово-комунального господарства замовляє поточний ремонт вулично-дорожньої мережі. Близько 37 угод на 47 млн грн уклали з компанією, чий засновник і власник ув засуджений за розтрату майна Полтавської міськради. Також його внесли до реєстру корупціонерів.

Співпраця з компанією може мати негативні репутаційні та фінансові наслідки для замовника. Як наслідок, полтавським чиновникам рекомендували уникати угод з цією компанією. Податківці повідомили, що матеріально-технічна база у підрядника для виконання робіт за договором є. Однак постачальник асфальтобетонної суміші наразі її не виготовляє і не закупляє. Це питання проаналізують.

Крім цього, до аудиторів звернулися для перевірки якості виконання робіт на одній із вулиць Полтави. Також мають перевірити ефективність витрат бюджетних коштів.

Полтава продовжує замовляти роботи у підрядника, який внесений до реєстру корупціонерів

Джерело: zmist.pl.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua