Паралімпійський чемпіон з Полтавщини віддав свою золоту медаль на збір для ЗСУ

16 вересня 2024 р. 13:11

16 вересня 2024 р. 13:11


Плавець Ярослав Денисенко долучився до збору коштів Сергія Стерненка на дрони, якими збиватимуть ворожі БпЛа. Паралімпійський чемпіон розігрує свою «золоту» медаль за найбільший донат.

Про це повідомив на своїй сторінці в інстаграмі волонтер та активіст Сергій Стерненко 16 вересня.

Паралімпійський чемпіон віддав «золото» Ярослав Денисенко в межах збору «Небесний русоріз». За словами Сергія Стерненка, це дуже вагомий здобуток для будь-якого спортсмена:

«Я питав його чи він впевнений. Усе ж “золото” дуже вагомий здобуток для будь-якого спортсмена. Ярослав відповів, що це його обовʼязок – віддячити нашим військовим за захист України», – написав волонтер на своїй сторінці в інстаграмі.

Щоб взяти участь в розіграші необхідно зробити донат за посиланням на збір від 200 гривень. Отримати нагороду можна за найбільший донат. Переможця оголосять після збору.

Паралімпійський чемпіон з Полтавщини віддав свою золоту медаль на збір для ЗСУ

Нагадаємо, молодий воїн «Чіф» з Полтавщини збирає на бойове авто. 24-річний Олександр Сухина служить в Збройних силах України з 2019 року. До початку повномасштабного вторгнення служив у Миргороді за контрактом в роті охорони. Після 24 лютого його підрозділ навчили збивати повітряні цілі з переносних зенітно-ракетних комплексів. Згодом бійця перевели до складу 116-ї окремої механізованої бригади.

Триває збір на РЕБ для воїнів «Холодного Яру» , який допоможе знешкоджувати ворожі FPV-дрони, а також зберегти техніку та життя військових.  Мета – 312 тис.  200 грн. Долучитися можна донатом на монобанку або на карту проєкту: 5375 4112 1721 6584.

Триває збір на квадрокоптер DJI Mavic 3 для воїнів 77-ї окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ. За допомогою дронів воїни проводять розвідку та коригують артилерію.

Ціль - 80 тис. грн. Підтримати збір можна за посиланням на монобанку або на карту збору: 5375 4112 2195 7777.

Також тримає збір коштів на два РЕБи «Дроноборці» для 7-го Прикордонного загону, який виконує завдання у різних гарячих точках фронту. На фронті ворог має перевагу в кількості FPV-дронів, які дошкуляють нашим військовим. РЕБи допоможуть захисникам зберегти техніку та життя наших захисників.

Мета – 78 тисяч гривень. Долучайтеся до збору донатом на монобанку або на карту проєкту: 5375 4112 1584 9600.

Паралімпійський чемпіон з Полтавщини віддав свою золоту медаль на збір для ЗСУ

Джерело: zmist.pl.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua