З бойового завдання на щиті до Полтавщини повернувся захисник Григорій Слісь

16 вересня 2024 р. 15:22

16 вересня 2024 р. 15:22


Григорій Слісь загинув за Україну в бою з окупантами. Воїна провели в останню путь у  Білицькій громаді.

Захисникові віддали шану в селі Комарівка. Про це повідомили на сайті Білицької громади 15 вересня.

Фото: Білицька громада.

Григорій Слісь народився 4 травня 1979 року в селі Комарівка. Майбутній захисник навчався у школі в Чорбівці, здобув професію у Кобеляцькому училищі. Після навчання працював у Полтаві.

Прощання. Фото: Білицька громада.

Воїн став на захист країни під час антитерористичної операції на сході. У громаді згадують, що це був вибір його серця:

«Коли почалися події на сході України, Григорій не зміг залишитися осторонь. Він добровільно пішов на війну, захищаючи незалежність і свободу країни у складі АТО. Це був не лише його обов’язок, але й вибір серця», – пишуть у громаді.

Чоловік вдруге пішов захищати Україну на фронті 22 червня. Життя воїна обіравалося 8 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання. У нього лишилися брати, один з яких нині виконує завдання на фронті.

Прощання. Фото: Білицька громада.

Вічна пам’ять воїнам!

Згадаймо імена полеглих на фронті земляків

Сергій Кривошеін народився 13 жовтня 1985 року. Жив чоловік у Полтаві. Служив на посаді гранатометника механізованого батальйону.

Загинув від смертельних поранень, отриманих унаслідок артилерійського обстрілу противником на Луганському напрямку 6 вересня цього року.

На початку повномасштабного вторгнення Андрій Кузуб став на захист України. Воював на Авдіївському напрямку. Захисник загинув 12 вересня в результаті тяжких психологічних розладів, які він отримав під час виконання бойового завдання.

Володимир Костюк став на захист України після початку повномасштабного вторгнення. На фронті був сержантом, старшим навідником гранатометного відділення протитанкового взводу роти вогневої підтримки. Він загинув 30 липня 2022 року від ракетного обстрілу противника поблизу Бахмута на Донеччині.

Підполковник Володимир Артеменко загинув 7 вересня захищаючи Україну від окупантів. З полеглим воїном попрощалися у Кременчуці. Прощання відбулося 13 вересня.

Сергій Марченко народився 19 липня 1985 року у селі Наталівка. У липні 2024 року його мобілізували. Перебував у військовій частині на посаді стрільця-помічника гранатометника механізованої роти. Солдат загинув 3 вересня під час виконання бойового завдання. У воїна залишились дружина, батько, брат.

Вадим Решетник народився 15 серпня 1983 року. Проходив службу на посаді старшого стрільця оператора. Загинув 8 вересня внаслідок ураження ворожим FPV-дроном при виконанні бойового завдання на Донецькому напрямку.

З бойового завдання на щиті до Полтавщини повернувся захисник Григорій Слісь

Джерело: zmist.pl.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua