У Полтаві розслідують травмування дітей у парку

16 вересня 2024 р. 16:16

16 вересня 2024 р. 16:16


Поліція розслідує обставини травмування дітей на яких впала гілка у парку.

За даними поліції, вітер обірвав гілку, яка впала на гойдалку, на якій сиділи троє дітей. Поліція встановлює обставини травмування дітей у парку Полтави, за статтею про службова недбалість.

Нагадаємо, на Полтавщині прогнозують надзвичайний рівень пожежної небезпеки та пориви вітру. У найближчу годину з утриманням до кінця доби 16 вересня у центральних, південних, східних, Тернопільській та Хмельницькій областях прогнозують пориви вітру 15-20 м/с. Серед областей, де є загроза, також і Полтавщині.

А 17-19 вересня у більшості північних, центральних, південних та Харківській областях переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

ЗМІСТ також писав, що протягом 15-16 вересня в області сталися 110 пожеж. Більшість з них спалахнули на відкритих територіях.

Про пожежі відомо з оперативної довідки ДСНС Полтавщини.

З 7:00 15 вересня до 7:00 16 вересня рятувальники зареєстрували 110 пожеж та одну надзвичайну ситуацію. Також фіксували пожежі лісових масивів та торфовища у Староаврамівці, Великій Рублівці, В’язівку, Котельві, Гінцях, Лубарівці та Лихачівці.

Надзвичайна ситуація сталася у Малій Перещепині, де вогонь охопив 680 гектарів лісового масиву. Наразі горить суха рослинність та лісова підстилка на площі близько 70 га. Попередньо, пошкоджені приватні будинки.

Також додамо, протягом 15-16 вересня в області сталися 110 пожеж. Більшість з них спалахнули на відкритих територіях.

У Полтаві розслідують травмування дітей у парку

Джерело: zmist.pl.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua