Жінок-підприємиць із Полтавщини запрошують на навчання для розвитку бізнесу

19 вересня 2024 р. 00:08

19 вересня 2024 р. 00:08


Учасниць безплатно навчатимуть розвивати бізнес, зокрема, вибудовувати міжнародні зв’язки.

Жительки Полтавської області, які мають власну справу , можуть долучитися до безкоштовного навчання. Його організують за гроші від естонських спонсорів.

Про це Суспільному 17 вересня розповіла комунікаційна менеджерка проєкту та учасниця громадської організації "Інша жінка" Катерина Колотай. За її словами, навчання організують для жінок із шести областей ― Харківської, Дніпропетровської, Полтавської, Кіровоградської, Чернівецької та Вінницької. Загалом планують долучити 60 жінок.

"Учасниці повинні мати уже бізнес, але це має бути ФОП ― тобто бізнес, легалізований в Україні. Також критерій ― володіння англійською мовою, але ми не ставимо рівня англійської. Лекції будуть проводити ментори з України і з Естонії. З Естонії вони будуть говорити англійською мовою", ― сказала Катерина Колотай.

За її словами, учасниць безплатно навчатимуть розвивати бізнес, зокрема, вибудовувати міжнародні зв’язки. Заняття триватимуть із жовтня до кінця березня.

"У нас буде два цикли навчання. Перший буде включати онлайн-зустрічі з різними менторами. А в березні у нас буде офлайн-конференція у Полтаві, панельна дискусія", ― сказала комунікаційна менеджерка.

Зареєструватися можна до 22 вересня за посиланням . За результатами навчання, найбільш активні учасниці зможуть отримати по 2 тисячі євро для розвитку власної справи. Програму ініціювали естонський благодійний фонд "Garage48", Естонська асоціація ділових і професійних жінок (EENA) та громадська організація "Інша жінка".

За матеріалами джерела

Жінок-підприємиць із Полтавщини запрошують на навчання для розвитку бізнесу

Джерело: kg.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua