На службі помер воїн Роман Фролов з Полтавщини: призначили дату прощання

20 вересня 2024 р. 19:57

20 вересня 2024 р. 19:57


Роман Фролов – ветеран війни, який з перших днів боронив Україну на фронті та повернувся до побратимів після важкого поранення. Поранення підірвало здоров’я воїна, через що він помер.

Про те, що Роман Фролов помер, повідомили у Лубенській громаді 20 вересня.

21 вересня відбудеться церемонія прощання із захисником. Вшанувати його пам’ять всі охочі зможуть о 12:00 на Володимирському майдані в Лубнах.

Бойовий шлях Романа Фролова

Народився воїн 11 вересня 1975 року в Лубнах. Навчався у середній школі №4, а професію токаря-фрезерувальника здобув у Лубенському СПТУ-13. Після проходження служби у Збройних Силах повернувся у рідне місто, тут створив сім’ю. Займався підприємництвом, ніколи не сидів без діла.

«Друзі пам’ятають його щирість і відкритість, готовність прийти на допомогу та розділити і радість і горе», – згадують про захисника у громаді.

З перших днів війни чоловік служив у лавах Збройних Сил України. Сумлінно виконував військовий обов’язок, отримав важке поранення, проте після відновлення знову повернувся у стрій. Боронив Україну на посаді гранатометника стрілецького відділення. Нагороджений медаллю «Ветеран війни – учасник бойових дій».

18 вересня життя військовослужбовця обірвалося. Головний сержант Роман Фролов передчасно помер під час проходження військової служби. Свого героя навіки втратили дружина, син, мати й сестра.

Вічна пам’ять герою.

На службі помер воїн Роман Фролов з Полтавщини: призначили дату прощання

Джерело: zmist.pl.ua