Голова громади на Полтавщині, де підлітки зґвалтували 12-річного хлопчика, склала повноваження

18 жовтня 2024 р. 02:30

18 жовтня 2024 р. 02:30


Сьогодні, 17 жовтня, під час пленарного засідання сесії Котелевської селищної ради на Полтавщині депутати підтримали рішення Тетяни Корост про дострокове складання нею повноважень селищного голови

Про це повідомили на сторінці у Facebook осередку партії "Довіра" Полтавської області, представницею якої вона є, передає RegioNews .

У повідомленні зазначається, "що виклики сьогодення в умовах повномасштабної війни потребують багато сил та ресурсу". Тож розуміючи це, Тетяна Корост ухвалила рішення про складання повноважень.

Тетяна Корост — Герой України. Вона неодноразово обиралася депутаткою Полтавської обласної ради, Котелевської районної та селищної рад.

Повноваження міського голови, згідно з законодавством, виконуватиме секретар селищної ради Наталя Сідненко, обрана від "Слуги народу".

Нагадаємо, у селищі Котельва на Полтавщині у серні цього року трапилися події, які сколихнули всю Україну - місцеві підлітки жорстоко побили та зґвалтували 12-річного хлопчика. Незадоволеність громадськості викликало те, що правоохоронці не відразу відреагували на цю жахливу подію. Вони згодом лише склали адмінпротоколи на батьків неповнолітніх, які вчинили насильство щодо дитини. А кримінальне провадження відкрили тільки після того, як подія набула розголосу.

https://regionews.ua/

Голова громади на Полтавщині, де підлітки зґвалтували 12-річного хлопчика, склала повноваження

Джерело: kg.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua