Англійська онлайн: дистанційна підготовка до IELTS

18 жовтня 2024 р. 09:21

18 жовтня 2024 р. 09:21


Міжнародний іспит IELTS має певну структуру та особливості, тому підготовка до нього має бути цілеспрямованою. У цьому допоможуть спеціальні курси англійської онлайн і самостійне навчання.

Дистанційні програми не поступаються за ефективністю очним: знайомлять із форматом і змістом іспиту, допомагають виявити та поліпшити слабкі сторони, щоб студент зміг набрати бажану кількість балів. Рейтинг онлайн шкіл англійської можна знайти на сайті Englisher.

Дистанційні програми підготовки складають таким чином, щоб студент міг ефективно займатися у зручний час, прокачати всі необхідні навички для складання іспиту: читання, письмо, аудіювання та говоріння. Вступний і фінальний тест також можна скласти онлайн. Якщо у вас є складнощі з вибором курсів англійської онлайн, почитайте цей матеріал , у якому ми ділимося порадами щодо пошуку відповідної школи. Сьогодні розглянемо підбір курсів з підготовкою до IELTS з рейтингу Englisher.

Англійська онлайн: де пройти курс підготовки до IELTS

Дистанційні курси з підготовкою до міжнародних іспитів:

  • Green Forest

Тривалість: 8 тижнів;

Особливість: навчання в Zoom, безкоштовні розмовні клуби з носіями мови, спецкурси на різні граматичні та лексичні теми, контроль за прогресом навчання через спеціальний додаток.

  • Grade

Тривалість: 2 місяці;

Особливість: навчання в Skype, заняття як з носіями мови, так і з українськими фахівцями, індивідуальна програма підготовки, безкоштовний пробний тест.

  • Speak Up

Тривалість: індивідуально;

Особливість: індивідуальне та групове навчання, персональний графік, пробне та фінальне тестування.

  • Cambridge Assessment English

Особливість: для різних рівнів англійської, ранкові, денні, вечірні та групи вихідного дня, власна онлайн-платформа для самостійної підготовки, пробні безкоштовні тести.

  • EnglishDom

Тривалість: 30 уроків;

Особливість: для рівнів від intermediate, індивідуальні заняття, онлайн підручник, контроль навчання в додатку, персональний куратор, розмовні клуби, безкоштовний пробний урок.

Спеціальні курси з підготовкою до міжнародного іспиту дають студенту необхідний інструментарій для гарного складання іспиту. Але мета будь-якого тесту перевірити поточний рівень знань, тому якщо ви сумніваєтеся в його достатності - рекомендуємо спочатку пройти підготовку на основному курсі англійської. Відповідну онлайн школу можна також знайти на сайті Englisher. Вивчіть рейтинг, особливості програм, відгуки інших студентів. Завчасна підготовка допоможе вам отримати бажаний результат на іспиті.

Англійська онлайн: дистанційна підготовка до IELTS

Джерело: zmist.pl.ua