Найрідніші схилилися над труною воїна. Полтавщина прощалася з полеглим у Покровському районі захисником

18 жовтня 2024 р. 19:46

18 жовтня 2024 р. 19:46


Олексій Ткаленко з січня боронив Україну від окупантів, проте під час виконання бойового завдання його життя обірвалося. Свого героя навіки втратили мати, сестра та дві доньки.

Про те, що Олексій Ткаленко загинув, повідомили у Глобинській громаді. 18 жовтня захисника провели у засвіти.

Олексій Ткаленко

Бойовий шлях Олексія Ткаленка

Народився воїн 23 січня 1977 року у Глобиному. Середню освіту здобув у місцевій школі №5. Мав за плечима строкову військову службу, роботу на цукровому і комбікормовому заводах. Займався приватною справою – ремонтом будинків та побутової техніки.

«Усі, хто знав Олексія Олександровича, згадують його скромним і спокійним, водночас сміливим і людиною слова. Завдяки таким рисам характеру мав багато друзів, які поважали і цінували вірного товариша», – згадують про захисника у громаді.

Олексій Ткаленко

26 січня цьогоріч військового мобілізували. Упродовж цього часу він боронив рідну Україну від окупантів, сміливо йшов у бій, вірив у власні сили та підтримку побратимів.

10 жовтня життя оборонця обірвалося під час виконання бойового завдання: Олексій Ткаленко загинув поблизу міста Новогродівка Покровського району на Донеччині.

Вдома свого героя не дочекалися мама, сестра, дві доньки.

Вічна пам’ять герою.

Згадаймо імена загиблих на фронті земляків

Назар Лагуновський був командиром відділення штурмової групи, яка звільняла Харківщину, Луганщину й Донеччину. годом став командиром бойової машини у складі 1-го взводу реактивної артилерійської батареї, виконував обов'язки оператора розрахунку БпЛА. Воїн загинув за Україну на фронті.

Олександр Ткаченко служив у десантно-штурмовому відділенні, виконував бойові завдання в межах операції Збройних сил України на Курщині. Життя воїна обірвалося під час виконання бойового завдання.

Дмитро Федорін склав голову під час бойового завдання на фронті. З полеглим захисником попрощалися у Зіньківській громаді. Воїн Дмитро Федорін повернувся на щиті до Шилівки. Односельці віддали йому останню шану.

Найрідніші схилилися над труною воїна. Полтавщина прощалася з полеглим у Покровському районі захисником

Джерело: zmist.pl.ua