У "Дії" призупинили бронювання від мобілізації

22 жовтня 2024 р. 09:05

22 жовтня 2024 р. 09:05


На сайті "Дії" тимчасово не можна бронювати працівників від мобілізації як мінімум до 15 листопада, пише Гадяч.City з посиланням на офіційний портал " Дія ".

При спробі подати заявку на бронювання працівника на сторінці сервісу "Бронювання працівників", користувач отримує повідомлення із помилкою.

"Послуга тимчасово закрита. До 15 листопада триватиме аудит заброньованих військовозобовʼязаних. Повідомимо про відновлення сервісу, тож стежте за оновленнями" , – йдеться у тексті-поясненні.

У "Дії" призупинили бронювання від мобілізації

Що було раніше

У застосунку “Дія” кожен може долучитися до підрозділів операторів безпілотників.

У додатку можна самостійно обрати напрям, пов’язаний із БпЛА, – від оператора будь-якого дрона до інженера. Для цього, українцям навіть не треба йти до ТЦК та проходити військово-лікарську комісію.

Після подачі заяви у застосунку “Дія”, військовозобов’язаний повинен буде пройти співбесіду та підписати контракт. Базова військовий вишкіл буде проходити за спеціальністю, яку обере резервіст.

За словами Федорова, рекрутинг у застосунку “Дія” нагадує пошук роботи на сайті з вакансіями. У додатку за фільтрами, військовозобов’язаному треба обрати бригаду чи підрозділ, у який він хоче потрапити та надіслати одну чи декілька заяв.

«В межах Армії дронів ми сформували та укомплектували сотні ударних рот, навчили десятки тисяч операторів, які працюють за новою доктриною та щотижня уражають сотні одиниць ворожої техніки. Щоб кваліфікованих операторів ставало ще більше, Міноборони вже почали сертифікувати приватні школи операторів БпЛА, а рекрутинг у "Дії" - логічний наступний крок для тих, хто визначився, ким хоче бути в цій війні», — зазначив Михайло Федоров.

Реклама

У "Дії" призупинили бронювання від мобілізації

Джерело: hadiach.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua