Чоловік вкоротив собі віку на одному із пунктів збору військовозобов’язаних Полтавщини

22 жовтня 2024 р. 12:35

22 жовтня 2024 р. 12:35


21 жовтня в одному з технічних приміщень пункту попереднього збору військовозобов'язаних виявили тіло чоловіка з ознаками того, що він сам вкоротив собі віку. Слідів насилля виявлено не було. На місце події відразу було викликано правоохоронців, які розпочали слідчі дії.

Джерело: Полтавський обласний ТЦК та СП

На пункт попереднього збору військовозобов'язаний його доставили поліцейські, оскільки перебував у розшуку. Він відмовився проходити військово-лікарську комісію, тож було складено акт відмови.

За даним фактом готувалося повідомлення до поліції про вчинення ним кримінального правопорушення за статтею 336 Кримінального кодексу України. Чоловік торік вже був засуджений за цією статтею на три роки позбавлення волі зі звільненням від покарання з одним роком випробувального терміну, який завершився у вересні цього року.

Жодного фізичного чи психологічного тиску на військовозобов'язаного не здійснювалося – він очікував на збірному пункті, доки будуть оформленні усі документи.

За цим фактом правоохоронними органами порушено кримінальну справу. Для з'ясування всіх причин та обставини проводиться службове розслідування.

Реклама

Чоловік вкоротив собі віку на одному із пунктів збору військовозобов’язаних Полтавщини

Джерело: hadiach.city