24 жовтня для молоді відбудеться кінопоказ і призовий конкурс

22 жовтня 2024 р. 15:09

22 жовтня 2024 р. 15:09


Анонс заходу.

24 жовтня для молоді відбудеться кінопоказ і призовий конкурс. Захід організовує Інформаційний центр Erasmus+ Молодь та Європейський корпус солідарності в Україні спільно з ГО Кременчуцький інформаційно-просвітницький центр «Європейський клуб». Учасникам пропонують перегляд документального фільму та призовий конкурс.

Презентація документальних стрічок про міжнародні волонтерства відбудеться 24 жовтня о 18:00 в Просторі Ідей (вул. Софіївська, 36-Б).

Ці стрічки були зняті під час групового міжнародного волонтерства “CAUCAS.EU.s” в Грузії та Вірменії цього літа. 20 молодих людей з України, Італії, Франції, Грузії та Вірменії протягом літа 2024 року працювали в грузинському еко-селі та організовували активності в селах та менших містах Грузії та Вірменії, розповідали про свої країни, дізнавалися про інші країни, куштували місцеву кухню та організовували масштабне святкування дня молоді.
На зустрічі також можна буде дізнатися про те, які міжнародні можливості доступні зараз для українців та українок, поговорити, яким чином ці можливості можуть посилювати молодих людей та допомагати розповідати про Україну.
А також відвідувачів чекає вікторина на знання можливостей, молоді, країн та логіку. А переможиця або ж переможець може виграти наплічник.
Запрошуємо до участі місцеві медіа, активну молодь, представників громадських організацій, колишніх випускників/випускниць програм Erasmus+ Молодь та Європейський корпус солідарності.

Довідково: Erasmus+ та Європейський корпус солідарності — це програми ЄС, завдяки яким українська молодь разом із ровесниками з усієї Європи може взяти участь у міжнародних обмінах, тренінгових курсах або поїхати волонтером за кордон.
Інформаційний центр Erasmus+Молодь та Європейський корпус солідарності в Україні надає консультації та підтримку організаціям в Україні, сприяє поширенню кращих практик та налагодженню співпраці у реалізації проектів в рамках молодіжних програм ЄС. Інформаційний центр Erasmus+Молодь та Європейський корпус солідарності в Україні був створений ГО Center for Euroinitiatives за підтримки Ресурсного центру SALTO для країн Східної Європи та Кавказу ( www.salto-youth.net ).
Контакти: www.facebook.com/EPlus.Ukraine , [email protected] , +38 (050) 878-92-27.

Клим Соколов

24 жовтня для молоді відбудеться кінопоказ і призовий конкурс

Джерело: kg.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua