На Полтавщині в ТЦК та СП чоловік скоїв самогубство (Доповнено)

22 жовтня 2024 р. 15:09

22 жовтня 2024 р. 15:09


Для з'ясування всіх причин та обставини проводиться службове розслідування.

21 жовтня в одному з технічних приміщень пункту попереднього збору військовозобов'язаних було виявлено тіло чоловіка з явними ознаками того, що він сам вкоротив собі віку. Слідів насилля виявлено не було. На місце події відразу було викликано правоохоронців, які розпочали слідчі дії.

Про це в Фейсбуці повідомляє Полтавський обласний ТЦК та СП

"На пункт попереднього збору військовозобов'язаний був доставлений поліцією, оскільки перебував у розшуку. Він відмовився проходити військово-лікарську комісію, тож було складено акт відмови. За даним фактом готувалося повідомлення до поліції про вчинення ним кримінального правопорушення за статтею 336 Кримінального кодексу України. Громадянин в минулому році вже був засуджений за даною статтею на три роки позбавлення волі зі звільненням від покарання з одним роком випробувального терміну, який завершився у вересні цього року. Жодного фізичного чи психологічного тиску на військовозобов'язаного не здійснювалося – він очікував на збірному пункті, доки будуть оформленні усі документи. За даним фактом правоохоронними органами порушено кримінальну справу. Для з'ясування всіх причин та обставини проводиться службове розслідування. До завершення слідчих дій закликаємо наших читачів дотримуватися інформаційної гігієни - перевіряйте інформацію та утримуйтесь від споживання неперевірених, перекручених та маніпулятивних повідомлень", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що випадок трапився у ТЦК та СП, де працює представник, який засвітився у скандалі під час якого людина приставляла пістолет блогеру Ніколасу Кармі.

Доповнено

Як повідомив Суспільне Полтава речник поліції Полтавщини Юрій Сулаєв, за даним фактом розпочате провадження за частиною 1 статті 115 «Умисне вбивство». За даними від джерел Суспільного, чоловік вкоротив собі віку у приміщенні пункту попереднього збору військовозобов'язаних у Щербанівській громаді. Він повісився у туалеті. Його тіло знайшли техпрацівники.

Нагадаємо, Приставили пістолет до шиї: на Ніколаса Карму в Полтаві напала група чоловіків

Марина Соловей

Фото ілюстративне

На Полтавщині в ТЦК та СП чоловік скоїв самогубство (Доповнено)

Джерело: kg.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua