Кременчуцька влада продовжує ремонтувати історичну пам’ятку міста-на сесії виділятимуть гроші на Будинок Чуркіна

22 жовтня 2024 р. 15:09

22 жовтня 2024 р. 15:09


Проєкт рішення.

На засідання сесії Кременчуцької міської ради виносять проєкт рішення щодо внесення змін до  Програми діяльності КГЖЕП «Автозаводське» на 2022-2024 роки в новій редакції».

Відповідно до нього пропонується зменшити орієнтовні обсяги фінансування, передбачені  на оплату послуг з управління багатоквартирними будинками за вільні нежитлові приміщення та квартири на 145 тис 072  грн з метою їх перерозподілу.

Хочуть додати захід: «Поточний ремонт електромереж об’єкта культурної спадщини «Будинок купця І-ї гільдії Григорія Чуркіна», що розташований за адресою: вул. Івана Приходька, буд. 43 та нерухомого майнового комплексу на  вул. Івана Приходька  - 145 тис 072 грн

Відповідно до рішення Кременчуцької міської ради від 30 березня 2018 року «Про безоплатне прийняття нерухомого майна до комунальної власності територіальної громади міста Кременчук», з метою збереження пам’ятки архітектури місцевого значення (колишній будинок купця І-ї гільдії Григорія Чуркіна), ПАТ «Райффайзен Банк Аваль» передав до комунальної власності територіальної громадити міста Кременчука нерухоме майно. Вказаним рішенням балансоутримувачем нерухомого майна визначено  КГЖЕП «Автозаводське».

Кременчуцька влада продовжує ремонтувати історичну пам’ятку міста: то ремонтували дах, тепер електромережу

У Кременчуці замовляють ремонт покрівлі об’єкта культурної спадщини за майже пів мільйона

Хто такий купець Чуркін і чим прославився його будинок у Крюкові

Світлана Павленко

Фото ілюстративне

Кременчуцька влада продовжує ремонтувати історичну пам’ятку міста-на сесії виділятимуть гроші на Будинок Чуркіна

Джерело: kg.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua