Вараський голова представляє громаду у Польщі на Економічному Форумі

04 вересня 2024 р. 00:18

04 вересня 2024 р. 00:18


Вараський міський голова Олександр Мензул бере участь у 33 Економічному Форумі, що проходить 3-5 вересня у Польщі, та представляє на форумі Вараську громаду.

"Матиму за честь приймати участь у дискусійній панелі на тему: Nuclear power in the world. Twilight or a new beginning? Атомна енергетика у світі. Сутінки чи новий початок?" – повідомив міський голова на своїй сторінці у фейсбук.

Олександр Мензул повідомляє про що йтиметься на дискусійній панелі, де він виступить спікером: "Польща однією з останніх планує приєднатися до клубу країн, що використовують атомну енергію. Атомна енергетика виробляє приблизно 10% електроенергії, виробленої у світі, але Франція, наприклад, виробляє понад 70% своєї енергії з цього джерела. Донедавна, в основному через катастрофу на Фукусімі та рішення Німеччини закрити свої атомні електростанції, здавалося, що цей спосіб виробництва енергії піде в минуле. Проте протидія кліматичним змінам, а також наслідки війни в Україні, пов’язані з підвищенням цін на викопне паливо, зробили ядерну науку знову визнаною. Якими будуть наслідки такого повороту для екології, економіки та реалій суспільства?"

Модератор заходу:

  • Пьотр Мацяжек , головний редактор Strefa Inwestorów, Польща.

Запрошені спікери:

  • Малкольм Грімстон, науковець, почесний старший науковий співробітник Імперського коледжу Лондона, Велика Британія;

  • Олександр Мензул, міський голова Вараської міської ради, Україна;

  • Тьєррі Дусерен , експерт з енергетики, Experconnect, Франція

Олександр Мензул, міський голова Вараської міської ради, Україна;

Тьєррі Дусерен , експерт з енергетики, Experconnect, Франція

  • Яцек Сасін, депутат Сейму, Польща;

  • Гжегож Челей, сенатор Сенату Республіки Польща, Польща;

  • Акош Горват, генеральний директор Центру енергетичних досліджень, Угорщина.

Цьогорічний Форум, який планують відвідати понад 6 000 гостей з усього світу, пройде під гаслом "Час нових лідерів: Формуємо майбутнє разом". У межах Форуму відбудеться 350 дебатів, 6 пленарних засідань, а також численні дискусійні панелі, спеціальні заходи, воркшопи, прес-конференції та гала-концерти. Традиційною особливістю Економічного форуму є нагородження Програмною радою видатних особистостей, провідних компаній та організацій у таких номінаціях: "Людина року", "Компанія року" та "Неурядова організація року". Серед гостей Форуму – президенти, прем'єр-міністри, міністри, політики, представники органів місцевого самоврядування, керівники компаній, діячі культури, відомі вчені, впливові журналісти та представники неурядових організацій.

За інформацією Олександра Мензула.

Де знайти інформацію Володимирець.City:

Реклама

Вараський голова представляє громаду у Польщі на Економічному Форумі

Джерело: volodymyrets.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua