Який светр обрати чоловікові?

04 вересня 2024 р. 12:19

04 вересня 2024 р. 12:19


Окрім роздумів про те, що з приходом осені пора діставати з шафи куртки і пальта, варто також придивитися до чоловічих светрів, які можна сміливо використовувати як ще один шар одягу, як в повсякденному, так і в елегантному стилі.

Види чоловічих светрів

Мода робить акцент на яскраві в'язані речі, геометрію, асиметрію, абстракцію та класичні мотиви. Також популярний оверсайз, з вільним кроєм і довгими рукавами. І все це доповнює стильний чоловічий светр таких фасонів як:

  • Чоловічі пуловери в трикотажних або вовняних моделях з V-подібними горловинами. Застібки-блискавки з великими ґудзиками на реглані чудово їх доповнюють. Виразна фактура з розкішним візерунком гарантує стильний образ навіть у найсуворіших дрес-кодах. З сорочкою та краваткою виріз має літній вигляд.
  • Джемпера - трикотажні вироби класичного стилю з невеликими манжетами на горловині. У тренді - трикотажні вироби більшого розміру в однотонних кольорах. Підходять з чоловічими джинсами і кросівками, також елегантно виглядає з класичними брюками та пальто;
  • Кардиган - чоловічий одяг на всю довжину без ґудзиків, ременів, застібок або блискавок. У класичному варіанті не має коміра. Мають накладні кишені та асиметричні застібки-блискавки. Теплої осені кардигани є стильною альтернативою піджакам;
  • Класичні светри - елегантні, зручні та прості. Вони мають тематичні принти і можуть бути святковими, демократичними або діловими.
  • З горлом - це зимові джемпери для теплого гардеробу. Стилісти можуть легко створювати модні образи з великою в'язкою та класичними брюками. Тонка пряжа без яскравих візерунків доречно доповнить вовняні костюми.
  • Чоловічі водолазки - це завжди маст-хев в чоловічому гардеробі в холодну пору року. З водолазкою не складно створити класичний чоловічий образ.

Як найкраще носити чоловічі светри?

Светри в стилі кежуал та грубої в'язки найкраще носити як самостійні елементи в поєднанні з однотонними брюками або джинсами. Інші моделі найкраще носити саме так:

Реклама

Який светр обрати чоловікові?

Джерело: volodymyrets.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua