Втрата громади: у Вараш майже через два роки пошуків по ДНК повертається на щиті воїн

07 вересня 2024 р. 09:48

07 вересня 2024 р. 09:48


Житель Вараша Віктор Михайлович Куліков загинув на російсько-українській війні майже два роки тому. Солдат з 27 вересня 2022 року вважався зниклим безвісти. Нещодавно за експертизою ДНК встановлено загибель Віктора Михайловича Кулікова.

Фото: Олександр Мензул Втрата громади: у Вараш майже через два роки пошуків по ДНК повертається на щиті воїн

Віктор Михайлович народився у селі Верхньоторецьке Донецької області. Здобув загальну середню освіту у Вараському ліцеї №1. Після чого отримав спеціальність «електромонтер» у ПТУ ВП РАЕС.

49-річного жителя Вараша призвали на службу у ЗСУ 1 березня 2022 року, спочатку на навчання до 356-го навчального артилерійського полку, згодом був переведений до 66-ої окремої механізованої бригади імені князя Мстислава Хороброго.

Віктор Куліков служив гранатометником механізованого батальйону 66-ої окремої механізованої бригади імені князя Мстислава Хороброго. Під час виконання бойового завдання у передмісті Лиману, Краматорського району, Донецької області військовослужбовець загинув.

Щирі співчуття мамі та родині, які майже два роки не знали про долю сина... Вічна пам'ять та шана Захиснику України.

Про дату й час поховання Віктора Кулікова буде повідомлено додатково на ресурсах міського голови Олександра Мензула та на наших ресурсах у сомережах.

За інформацією Олександра Мензула.

Де знайти інформацію Володимирець.City:

Реклама

Втрата громади: у Вараш майже через два роки пошуків по ДНК повертається на щиті воїн

Джерело: volodymyrets.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua