На Запорізькому напрямку загинув воїн з Рівного Валерій Комар

07 вересня 2024 р. 17:06

07 вересня 2024 р. 17:06


Рівне проведе в останню путь ще одного Героя, який віддав життя за Україну. Цього понеділка, 9 вересня, на Майдані Незалежності прощаємося з Валерієм Комаром.

Наш захисник народився 18 грудня 1977 року в селі Новоселівське Луганської області. В перші місяці після народження Валерія родина повернулася до Рівного. Тут він навчався впродовж року у школі за числом 8, а продовжив навчання та був випускником 10 школи.

Після завершення навчання здобув фах токаря у професійно-технічному училищі номер 9. Працював на різних фірмах, де завжди себе зарекомендовував, як відповідальний працівник. Останнє місце роботи Валерія до мобілізації – фірма “Віліс”.

Захисник був мобілізований до лав ЗСУ у травні 2023 року. Про службу у війську мамі мало розповідав, не хотів хвилювати. Навіть про поранення просив не розповідати, щоб не хвилювалися за нього.

Стрілець-санітар Валерій Комар загинув виконуючи бойове завдання з захисту України на Запорізькому напрямку 2 вересня 2024 року. Мама втратила турботливого сина, двоє діток люблячого батька, дружина – чоловіка, а сестра – кращого брата…

Прощання з Героєм відбудеться 9 вересня о 9.30 на Майдані Незалежності. Заупокійну службу проведуть у Свято-Покровському кафедральному соборі. Поховають захисника на Алеї Героїв кладовища Нове.

На Запорізькому напрямку загинув воїн з Рівного Валерій Комар

Джерело: rivnenews.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua