Заклади освіти Вараського району долучилися до акції "Замість квітів – донат на ЗСУ"

07 вересня 2024 р. 17:47

07 вересня 2024 р. 17:47


У закладах освіти Вараського району до Дня знань проходила акція "Замість квітів – донат на ЗСУ". З початку повномасштабного вторгнення заклади освіти традиційно долучаються до різних благодійних акцій на підтримку ЗСУ. Журналістки газети "Вісник полісся" та цифрових ресурсів Володимирець.City підготували огляд із закладів освіти, де пройшла акція.

Вараська громада

У Вараському ліцеї №1 з 2-4 вересня проходила акція "Замість квітів – донати на ЗСУ". Учні, батьки та вчителі ліцею долучилися до акції. "Зібрані кошти, а це – 39200 грн будуть передані на потреби наших захисників", – повідомляють в ліцеї.

У Вараському ліцеї №3 традиційно продовжили важливу благодійну акцію – "Квіти у серці, підтримка у дії". " Дякуємо усім, хто долучився до одноденної ініціативи та зробив свій внесок у майбутнє нашої країни. Зібрано – 25109 грн. Ці кошти будуть передані на потреби військовим", – зазначають у ліцеї.

Володимирецька громада

Другого вересня діти, вчителі та гості прийшли до Володимирецького ліцею "Колегіум" без квітів, а натомість задонатили на ЗСУ – взяли участь у благодійній акції "Замість квітів – донат на ЗСУ". Всі зібрані кошти у сумі 40662 грн будуть передані на потреби воїнів ЗСУ.

Фото: Володимирецького ліцею "Колегіум"

Напередодні Дня знань у Довговільському ліцеї було оголошено акцію – "Замість квітів – донат на ЗСУ". "Першими проявили ініціативу випускники, до них долучились і батьки, вчителі, молодші учні, гості", – повідомляють у ліцеї. Спільними зусиллями вдалося зібрати 6885 гривень. Всі кошти спрямували захисникам.

Рафалівська громада

Цього року, вже традиційно для Закладу освіти "Рафалівський Петропавлівський ліцей" , на День знань відбулася акція "Замість квітів – донат на ЗСУ". У закладі зазначають, що вкинути гроші до скриньки могли учні, батьки, вчителі та гості освітнього закладу. Президент школи разом із своїми помічниками порахували зібрані кошти. Загальна сума зібраних коштів під час акції – 6535 грн. Усі зібрані кошти були перераховані на потреби ЗСУ.

"Квіти зів’януть – донат врятує" – під таким гаслом проходила благодійна акція у Лозківській гімназії . Спільними зусиллями всіх учасників освітнього процесу вдалося зібрати 9580 гривень.

Автор: скриншот Володимирець.City Заклади освіти Вараського району долучилися до акції "Замість квітів – донат на ЗСУ"

Автор: скриншот Володимирець.City Заклади освіти Вараського району долучилися до акції "Замість квітів – донат на ЗСУ"

Полицька громада

У Полицькому ліцеї пройшла благодійна акція "Донат замість квітів". Спільними зусиллями вдалося зібрати – 11600 грн, які були передані до збору на авто для односельців Бондарчука Олександра та Бондарчука Віталія, які знаходяться нині в Сумській області.

Нинішнє покоління школярів знає про війну не з книжок, вона так чи інакше торкнулася кожного, тому вони разом з вчителями та батьками постійно підтримують ЗСУ. Разом до Перемоги!

За інформацією з офіційних ресурсів закладів освіти Вараського району.

Де знайти інформацію Володимирець.City:

Реклама

Заклади освіти Вараського району долучилися до акції

Заклади освіти Вараського району долучилися до акції

Заклади освіти Вараського району долучилися до акції

Заклади освіти Вараського району долучилися до акції "Замість квітів – донат на ЗСУ"

Джерело: volodymyrets.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua