Втрата громади: під час лікування помер 39-річний доброволець з Вараша, уродженець Рафалівки

07 вересня 2024 р. 19:57

07 вересня 2024 р. 19:57


Скорботні звістки продовжують надходити у Вараську громаду. 4 вересня під час лікування у лікарні м.Суми помер військовослужбовець Сергій Сергійович Переходько.

Народився Сергій Переходько у смт Рафалівка, навчався у Вараському ліцеї №4. У 2002 році здобув спеціальність «зварювальник» у ПТУ ВП РАЕС. У Харківському національному університеті внутрішніх справ вивчав «менеджмент організацій, постачальник військ в тилу».

Фото: Олександр Мензул Втрата громади: під час лікування помер 39-річний доброволець з Вараша, уродженець Рафалівки

Свій військовий шлях Сергій розпочав у 2016 році на посаді стрільця у складі 30-ої окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького.

Попри поранення та контузії, Сергій Сергійович у липні 2022 року року пішов добровольцем захищати державний суверинітет та територіальну цілісність України. Воював навідником у складі 25-ої окремої повітрянодесантної бригади.

Брав участь у боях на Донецькому, Луганському, Сумському напрямках.

39-річний житель Вараша у червні 2023 року за станом здоров’я був переведений до 91-ого окремого полку підтримки інженерних військ на посаду робітника підсобника.

У Захисника залишилась мама, яка з перших днів повномасштабного вторгненння активно волонтерить та допомагає нашим бійцям на передовій…

Щирі співчуття мамі, рідним і близьким Захисника. Вічна пам'ять та шана Захиснику України.

Про повернення кортежу "на щиті" буде повідомлено додатково на ресурсах міського голови Олександра Мензула та на наших ресурсах у соцмережах.

За інформацією Олександра Мензула.

Де знайти інформацію Володимирець.City:

Реклама

Втрата громади: під час лікування помер 39-річний доброволець з Вараша, уродженець Рафалівки

Джерело: volodymyrets.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua