На території Локницької та Зарічненської територіальних громад будуть розкидати вакцину від сказу

16 вересня 2024 р. 06:29

16 вересня 2024 р. 06:29


На території Локницької та Зарічненської територіальних громад з 16 по 20 вересня буде проводитись осіння кампанія з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин (лисиць, вовків, єнотовидних собак) проти сказу.

Вараське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області повідомляє, що з 16 по 20 вересня 2024 року на території Локницької та Зарічненської територіальних громад Вараського району, Рівненської області буде проводитись осіння кампанія з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин (лисиць, вовків, єнотовидних собак) проти сказу , з урахуванням вимог Закону України від 24.02.2022 №2102-ІХ «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні». Розповсюдження приманок відбуватиметься робочими групами.

Приманка безпечна для людини та тварин. Вона має вигляд невеликих брикетів розміром із сірникову коробку, із різким запахом м’ясокісткового борошна. Всередині приманки знаходиться капсула з вакциною проти сказу.

Вигляд приманки Автор: ілюстративне Вигляд приманки

Керівництво громад звертається з проханням до жителів громад: «при виявленні таких брикетів – не брати їх руками, не пошкоджувати і не переносити з місця на місце, тим більше приносити додому. Особливе прохання – застережіть своїх дітей, щоб при знайденні приманки з вакциною, не грались з нею, а тим більше – не пробували її розламати».

За інформацією Зарічненської громади.

Де знайти інформацію Володимирець.City:

Реклама

На території Локницької та Зарічненської територіальних громад будуть розкидати вакцину від сказу

Джерело: volodymyrets.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua