Чому оновлене КАСКО від ОРАНТИ – це вигідно та надійно

16 вересня 2024 р. 11:42

16 вересня 2024 р. 11:42


Одна з найдосвідченіших українських страхових компаній – ОРАНТА оновила умови страхування КАСКО. Страховка для транспортних засобів стала ще більш гнучкою, різноплановою та вигідною. Такий страховий захист підходить як для приватних власників авто, так і для бізнесу, адже має цілий комплекс переваг.

Оновлена програма дозволяє страхувати приватні легкові автомобілі, мікроавтобуси та мотоцикли  навіть поважного віку - до 15 років і більше. Для бізнесу є можливість страхування не лише легкових автомобілів, а й вантажних транспортних засобів, причепів і напівпричепів, автобусів, тракторів та іншої сільгосптехніки, а також будівельної техніки й спеціалізованих транспортних засобів. Це дозволяє захистити весь парк компанії, зберігаючи його в належному стані та мінімізуючи ризики фінансових втрат.

КАСКО від ОРАНТИ – це ваш надійний інструмент для захисту автомобіля. Завдяки високим лімітам покриття, широкому спектру послуг, зручній процедурі оформлення та додатковим перевагам, таким як дорожній асистанс та покриття від воєнних ризиків, цей страховий продукт є відмінним вибором для будь-якого автовласника чи підприємця.

Чому оновлене КАСКО від ОРАНТИ – це вигідно та надійно

Джерело: rivnepost.rv.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua