Консерви з Рівненщини їдять у 20 країнах світу

16 вересня 2024 р. 21:51

16 вересня 2024 р. 21:51


Заступник голови Рівненської ОДА Оександр Кохан здійснив робочу поїздку на підприємство «Щедра нива». Компанія, відома своєю якісною консервованою продукцією, продовжує розвиватися попри складні часи.

- «Щедра нива» не лише забезпечує продукцією український ринок, а й експортує до понад 20 країн світу. Підтримує і економіку країни: торік компанія перерахувала до бюджету понад 25 млн грн та увійшла до ТОП-25 кращих платників податків Рівненщини, - розповів Олександр Кохан.

Підприємство постійно інвестує у модернізацію виробництва, зокрема, у придбання нової сільськогосподарської техніки ????та енергоефективного обладнання. «Щедра Нива» також відповідальний роботодавець – середня зарплата на підприємстві становить 19 тисяч гривень, а для заохочення працівників до ефективної роботи впроваджена система преміювання.

Нині «Щедра нива» долучилася до урядового проєкту Національний кешбек. Там, хто купує продукцію компанії,  повертатимуть 10% її вартості на спеціальні банківські картки, повідомляє РівнеОВА..

Консерви з Рівненщини їдять у 20 країнах світу

Джерело: rivnepost.rv.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua