Волонтер продає у Рівному кавуни з Харківщини та купує дрони (ВІДЕО)

18 вересня 2024 р. 21:52

18 вересня 2024 р. 21:52


У Рівному волонтер Роман Романович продає харківські кавуни, а вторговані гроші витрачає на купівлю дронів. Чоловік їздить на фронт з початку повномасштабного вторгнення. Допомогу привозить військовим, які служать на Сумщині, Харківщині та Донеччині.

Волонтер Роман Романович продає кавуни на мікрорайоні Північний у Рівному. Він розповів Суспільному , що за вторговані гроші купує військовим дрони.

- Ми з хлопцями їздимо на схід, возимо FPV-дрони. Назад, щоб не їхати порожнім, завантажуємо кавуни і продаємо в Рівному, — зазначив чоловік.

Кавуни волонтери привезли із села Займанка Харківської області. Роман Романович зауважив, що купують цей плід там не вперше. На запитання, скільки грошей вторгували раніше, він відповів:

- 180 чи 190 тисяч, приблизно. Бо те, що було готівкою, то легко порахувати, а те, що люди кидали на "банку", то це, в принципі, все рахується приблизно.

Світлана живе неподалік місця, де торгує Роман. Вона розповіла, що оголошення про благодійний продаж кавунів побачила в чаті свого ОСББ. Жінка додала, що з радістю долучається до таких ініціатив.

- Дуже класно, тому що це можливість людям долучитися до зборів. Ми теж долучалися. Бачу, що дуже важко ідуть ці збори, а таким чином я надіюся, що легше, — пояснила Світлана.

Зі слів Романа, дрони для бійців вони передають щомісяця. Чоловік додав, що за майже три роки війни він не пам'ятає, скільки безпілотників привезли військовим на фронт.

- Їдемо ми на Донбас завжди, починаючи з Харківського напрямку. Як заїжджаємо з Ізюма, то закінчуємо Покровськом. У нас завжди в списку бригад вісім мінімум, буває в процесі 12-13, — зазначив волонтер.

Він додав, що за дрони бійці записують відео з подяками з передової.

Волонтер продає у Рівному кавуни з Харківщини та купує дрони (ВІДЕО)

Джерело: rivnepost.rv.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua