Двічі чемпіон: тренер із Сарненщини виборов золото на чемпіонаті світу

17 жовтня 2024 р. 18:21

17 жовтня 2024 р. 18:21


Кращі гирьовики світу змагалися на грецькому острові Корфу. У складі збірної України був і спортсмен із Сарненської громади Іван Макаренко.

У чому суть

Чемпіонат світу проходив з 10 до 14 жовтня. У ньому взяли участь 330 учасників з 31 країни світу.

Іван Макаренко з іншими учасниками змагань. Фото: надане спортсменкою Оксаною Рабош Іван Макаренко з іншими учасниками змагань.

Іван Макаренко з села Бутейки виступав у складі збірної України. Тренер Сарненської дитячо-юнацької спортивної школи здобув подвійне чемпіонство серед професіоналів: у поштовху та двоєборстві (вагова категорія до 78 кг). Крім того, гирьовик виборов бронзову медаль у ривку .

Два представники Рівненської області на ЧС з гирьового спорту Іван Макаренко та Андрій Грицак (село Верба Дубенського району) Фото: надане спортсменкою Оксаною Рабош Два представники Рівненської області на ЧС з гирьового спорту Іван Макаренко та Андрій Грицак (село Верба Дубенського району)

Що було раніше

16 жовтня в Сарнах змагалися ФК «Маяк» та ФК «Вільхівці» — гра завершилася нічиєю . Матч-відповідь проведуть 23 жовтня на полі суперників. Команди грають у ¼ Кубку України серед аматорів.

Реклама

Двічі чемпіон: тренер із Сарненщини виборов золото на чемпіонаті світу

Джерело: sarnynews.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua