На фронті загинув 47-річний військовий із Сарненщини

17 жовтня 2024 р. 18:21

17 жовтня 2024 р. 18:21


Захисник Анатолій Лазарець проживав у Немовицькій громаді. Загинув у бою на Донеччині. Прощалися з 47-річним Героєм 17 жовтня в Тинному.

Хто повідомляє: Немовицька територіальна громада .

Анатолій Лазарець народився 26 лютого 1977 року. Проживав у селі Тинне. Бойові завдання військовий виконував у Донецькій області. Загинув 12 жовтня 2024 року. Героєві навіки 47.

Траурний кортеж із загиблим Анатолієм Лазарцем прибув у Немовицьку громаді зранку 17 жовтня. Прощалися з бійцем спочатку в Немовичах, потім — у рідному Тинному.

За даними Генштабу ЗСУ , станом на 16:00 17 жовтня тривають бої в районах Григорівки, Міньківки, Часового Яру та Іванівського на Краматорському напрямку , де росіяни намагаються просуватись на позиції українських захисників.

На Торецькому напрямку противник шість разів атакував позиції українських військ. На даний час бої тривають поблизу Торецька, Неліпівки та Щербанівки.

На Покровському напрямку в районах населених пунктів Суха Балка, Промінь, Сухий Яр, Лисівка, Селидове точаться запеклі бої. Наразі ворог здійснив 23 спроби штурму.

Найгарячіше на Курахівському напрямку : триває десять боєзіткнень в районах Ізмайлівки, Новодмитрівки, Курахового, Антонівки, Костянтинівки, та Водяного. Ще 22 російських штурми в районах Зоряного, Гострого, Георгіївки, Катеринівки вже відбили українські бійці.

На Времівському напрямку відбили п’ять штурмових дій противника поблизу Богоявленки, один ворожий штурм продовжується.

Реклама

На фронті загинув 47-річний військовий із Сарненщини

Джерело: sarnynews.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua