На Рівненщині віддали останню шану

18 жовтня 2024 р. 09:14

18 жовтня 2024 р. 09:14


Громади схилили голови у пошані Анатолію Лазарцю з Немовицької ТГ, Андрію Стельманчуку з Клеванської громади, Роману Чайці та Володимиру Миснику з Дубенщини.

Анатолій Лазарець проживав у селі Тинне Немовицької сільської ради. Чоловік був призваний на військову службу за мобілізацією 09 лютого 2023 року. Воїн мужньо та непохитно боронив наш спокій та кордони Батьківщини. На жаль, внаслідок мінометного обстрілу противника на Донецькому напрямку, цьогоріч 12 жовтня, військовослужбовець загинув. У полеглого воїна залишились батьки та сестри.

Андрій Стельманчук народився 1978 року і мешкав у селищі Клевань. 11 жовтня 2024 року, під час ведення оборонного бою мотопіхотним батальйоном в Донецькій області, військовослужбовець Андрій отримав поранення несумісне з життям.

Роман Чайка народився 24 серпня 1990 року і проживав у Смизькій громаді. Роман захищав Україну від ворога з перших днів широкомасштабного вторгнення, адже був призваний на військову службу 25 лютого 2022. Займав посаду командира інженерно-саперного взводу. Під час виконання бойового завдання на Бахмутському напрямку військовослужбовець отримав важкі поранення. На жаль, отримані травми виявилися смертельними. Чоловік помер 12 жовтня 2024 року, перебуваючи в Головному військовому клінічному госпіталі м. Київ. У чоловіка залишилися дружина та двоє діток – син та донечка.  Поховали військовослужбовця в рідному селі.

Володимир Мисник народився 01 лютого 1984 року і проживав у селі Пустоіване Козинської територіальної громади. Військовослужбовець служив навідником у 2-му мотопіхотному відділенні, старшим сержантом. Свій останній бій чоловік прийняв 2 жовтня 2024 року в районі Торецька на Донеччині. Поховали Володимира на місцевому кладовищі.

На Рівненщині віддали останню шану

Джерело: rivnenews.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua