Для учасників бойових дій — оплата 50%: аграрний ліцей у Сарнах формує нові навчальні групи

18 жовтня 2024 р. 19:10

18 жовтня 2024 р. 19:10


Сарненський професійний аграрний ліцей готує трактористів, кравців, перукарів, машиністів. Також навчають водінню. Оплата для військових, які брали участь у бойових діях, становить 50% від повної вартості.

Хто повідомляє : Микола Морозюк у Facebook .

У чому суть

Підготовку, перепідготовку і підвищення кваліфікації проводять у Сарненському професійному аграрному ліцеї. Навчання доступне за кошти юридичних або фізичних осіб. Директор закладу освіти Микола Морозюк зазначив, що для учасників бойових оплата становить 50% від повної вартості . Обмежень по віку немає, а розпочнуть освітній процес після комплектації груп.

Серед доступних професій — трактористи-машиністи с/г виробництва, кравці, перукарі й машиністи автомобільного крана. Також у закладі готують водіїв категорій A1, A, B, C1, C та D і проводять перепідготовку на категорії A1, A, B, C1 і C.

Професійний аграрний ліцей у Сарнах розташований за адресою вулиця Демократична, 15. Контакти: (03655) 3-26-44 , +38 (098) 668-69-60 . Електронна пошта: [email protected] .

Що було раніше

У Сарненській організації Товариства Червоного Хреста України наразі працює 12 фахівців і 31 волонтер. Вона обслуговує п’ять громад: Сарненську, Немовицьку, Клесівську, Вирівську та Степанську. Під час повномасштабної війни спектр надання допомоги Червоним Хрестом значно розширився. За якими безоплатними послугами можна звертатися місцевим — СарниNews.City розповів голова Микола Добриднік.

Реклама

Для учасників бойових дій — оплата 50%: аграрний ліцей у Сарнах формує нові навчальні групи

Джерело: sarnynews.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua