Назарук пішов, Приварський прийшов: «Верес» матиме нового гендиректора

18 жовтня 2024 р. 22:20

18 жовтня 2024 р. 22:20


Антон Назарук залишає посаду генерального директора народного клубу. Обов’язки керівника виконуватиме Юрій Приварський.

Після чотирьох років роботи у рівненському Вересі Антон Назарук залишає посаду генерального директора народного клубу. Назарук пішов, Приварський прийшов: «Верес» матиме нового гендиректора

- Це були незабутні чотири роки роботи у прекрасному колективі. За цей час ми виграли Першу лігу, закріпилися в еліті українського футболу. Ми росли як клуб. Покращилася і осучаснилася наша інфраструктура. Ми долали разом все більш амбітні завдання. Я точно вболіватиму за Верес і надалі, намагатимуся бути поряд із клубом, - сказав Антон Назарук.

Нагадаємо, наглядова рада народного клубу затвердила кандидатуру Антона Назарука на посаді генерального директора у грудні 2020 року.

Відтепер обов’язки керівника у рівненському Вересі виконуватиме Юрій Приварський. Його кандидатуру на найближчому засіданні також повинні розглянути та затвердити члени наглядової ради народного клубу.

Юрій Приварський народився 10 листопада 1975 року в Рівному. У 1997 році закінчив економічний факультет Української Державної академії водного господарства за спеціальністю «Облік і аудит». В 2003 році - правничий факультет Львівського Національного університету імені Івана Франка за спеціальністю «Правознавство».
З квітня 2014 року по вересень 2019 року працював першим заступником голови Рівненської обласної державної адміністрації. З березня 2020 року по серпень 2021 року працював директором ТОВ «Рівнетеплоенерго».

- Для мене - це новий виклик. Зараз найголовніше - якнайшвидше ознайомитися з усіма обов’язками і розпочати роботу по суті. Верес - один із найбільш впізнаваних брендів в Україні. І наше завдання - працювати над подальшим покращенням цього іміджу, розбудовою клубної інфраструктури та організацією комфортних умов роботи для всього персоналу клубу. Адже це - невід’ємна запорука позитивних результатів, - сказав Юрій Приварський.

Інформаційна служба "Вереса".

Назарук пішов, Приварський прийшов: «Верес» матиме нового гендиректора

Джерело: rivnepost.rv.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua