Гендиректора Сарненської лікарні підозрюють у службовій недбалості: що відомо

22 жовтня 2024 р. 16:36

22 жовтня 2024 р. 16:36


22 жовтня поліція та прокуратура оприлюднила інформацію про те, що керівник Сарненської ЦРЛ відсторонений від посади та перебуває під домашнім арештом. Його підозрюють у службовій недбалості, що призвела до збитків бюджету Сарненської громади на понад мільйон гривень.

Що кажуть правоохоронці

Згодом з’ясувалося, що всі встановлені конструкції неналежної якості і без необхідної технічної документації. Збитки бюджету Сарненської громади становлять майже 1,2 мільйона гривень .

Гендиректору лікарні повідомили про підозру у службовій недбалості. Наразі він відсторонений від виконання посадових обов’язків та перебуває під нічним домашнім арештом.

Позиція гендиректора лікарні та Сарненської міськради

Редакція СарниNews.City звернулась до Олександра Нестеренка, гендиректора Сарненської ЦРЛ, щоб оприлюднити його позицію щодо закупівель. Керівник медзакладу коментувати ситуацію відмовився. У Сарненській міській раді повідомили, що готують офіційний коментар.

Нагадаємо, Олександр Нестеренко почав працювати в Сарненській ЦРЛ у лютому 2022 року. До того був заступником головного лікаря з хірургічної роботи в Рівненській обласній клінічній лікарні. Має понад 28 років досвіду, кандидат медичних наук, член європейської асоціації хірургів. Також Олександр Був депутатом Рівненської обласної ради сьомого скликання (2015-2020рр.) від Всеукраїнського об‘єднання «Батьківщина».

Реклама

Гендиректора Сарненської лікарні підозрюють у службовій недбалості: що відомо

Джерело: sarnynews.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua