Поліція затримала п`ятьох викрадачів (ВІДЕО)

22 жовтня 2024 р. 18:01

22 жовтня 2024 р. 18:01


Вони викрали понад 50 мопедів.

Під час обшуків поліцейські вилучили 49 транспортних засобів, п’ять із яких — в розібраному стані

До поліції вчора близько 5 ранку повідомив 60-річний рівнянин, що він побачив, як невідомі чоловіки завантажують у бус викрадені з території підприємства його скутери. Заявник у цей час переслідував транспортний засіб по вулиці Степана Бандери

Патрульні поліцейські оперативно виявили схожий за орієнтуванням бус на території АЗС. Однак, чоловіки запевняли, що всі вісім скутерів купили. Втім, з метою з’ясування обставин на місце події викликали слідчо-оперативну групу. Співробітники кримінальної поліції з’ясували, що транспорт крадений, тож слідчі вилучили його

Зловмисниками виявились п’ятеро жителів Рівненського району віком від 27-ми до 36-ти років. Вони зізнались, що за отриманою інформацією спершу придивлялись до об’єкта, а наприкінці вересня почали красти: спочатку запчастини, а потому — і самі двоколісні.

До початку комендантської години проникали на територію, вивозили товар та ховали його в кущі. Пакували у бус вранці, по завершенню часових обмежень.

Крадене доставляли у складське приміщення, яке орендував один із групи. Там під час обшуку поліцейські виявили 49 мопедів, п’ять з яких – в розібраному стані.

За цей час зловмисники встигли викрасти понад 59 двоколісних.

Усіх п’ятьох слідчі затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення про підозру.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 5 до 8 років.

Поліція затримала п`ятьох викрадачів (ВІДЕО)

Джерело: rivnepost.rv.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua