Квітковий рай: вирощує хризантеми та допомагає ЗСУ (ВІДЕО)

22 жовтня 2024 р. 21:35

22 жовтня 2024 р. 21:35


У селі на Рівненщині жінка власноруч створила унікальне місце для відпочинку. Так на полі біля її хати росте понад 1000 кущів різнокольорових хризантем.

Хризантеми у господарстві пані Оксани Карпець з'явилися не так давно - займатися вирощуванням квітів жінка розпочала у травні цього року. Але, попри все, ця справа вже встигла стати улюбленою для всіє її родини.

Спочатку жінка разом з батьками вирощувала полуницю та малину, але згодом виникла ідея спробувати займатися квітами. Як зазначає пані Оксана, цю ідею підтримала і її мама, і тато, який, до слова, є військовим.

Про особливості вирощування цих квітів жінка знала не багато, проте завдяки доступній інформації в інтернеті навчилася правильно доглядати за квітами.

Відтепер у жінки на полі біля її будинку росте понад 1000 кущів різнокольорових хризантем. Квіти пані Оксана продає, а отримані кошти передає на допомогу військовим. Жінка відкрила збір на авто для бригади свого батька.

Тож всі охочі можуть відвідати унікальну локацію у селі Гірники, що на Дубенщині, придбати кольорові хризантеми, і задонативши при цьому на ЗСУ.

Квітковий рай: вирощує хризантеми та допомагає ЗСУ (ВІДЕО)

Джерело: rivnepost.rv.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua