У Роменській громаді діє Мобільна соціальна служба при Територіальному центрі соціального обслуговування

24 липня 2024 р. 12:23

24 липня 2024 р. 12:23


Віднедавна у Роменській громаді діє Мобільна соціальна служба при Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Роменської міської ради.

Фахівці мобільної соціальної служби вже здійснили 43 виїзди, надавши комплекс соціальних послуг, залежно від індивідуальних потреб людей. Зокрема, 190 мешканців Роменської громади, переважно які проживають у  населених пунктах сільської місцевості або віддалених районах міста, отримали 207 послуг.

Вантажопасажирський спеціалізований автомобіль та обладнання для створення Мобільної соціальної служби Роменська громада отримала у рамках проєкту ПРООН EU4Recovery «Створення мобільної служби з обслуговування вдома одиноких непрацездатних громадян, паліативного догляду та натуральної допомоги» за фінансової підтримки Європейського союзу.

Мобільна соціальна служба – це один з інноваційних сервісів Територіального центру для комплексних соціальних послуг: догляду вдома та натуральної допомоги, психологічної підтримки людям похилого віку, особам з інвалідністю, особам з частковою або повною втратою рухової активності, пам’яті, особам з невиліковними хворобами, особам, які перебувають у складних життєвих обставинах в т. ч. ветеранам та членам їх родин.

За детальною інформацією звертайтеся за адресою: місто Ромни, бульвар Шевченка буд. 8, 2 поверх, каб. 5, контактні телефони (05448) 5 41 82 та 0968530631.

У Роменській громаді діє Мобільна соціальна служба при Територіальному центрі соціального обслуговування

Джерело: romny24.info

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua