У Конотопі поліція затримала чоловіка, який погрожував вбивством правоохоронцю

25 липня 2024 р. 11:53

25 липня 2024 р. 11:53


Зловмисник розмахував ножем та висловлював погрози поліцейському, який виконував службові обов’язки. Наразі чоловікові вже повідомлено про підозру у вчиненому.

Вчора, близько 06:00 години, до поліції надійшло повідомлення від працівника одного з магазинів про те, що невідомий розбив скло у кіоску. Також заявник надав опис зовнішності та одягу правопорушника. На місце події направились правоохоронці.

У ході реагування на повідомлення, працівники управління поліції охорони в Сумській області помітили перехожого, який підходив під опис заявника. Поліцейські зупинили чоловіка, але останній поводив себе агресивно та відмовився називати свої дані. А згодом дістав із сумки ніж, став розмахувати ним перед поліцейським та висловлювати погрози вбивством.

В якості допоміжних сил на місце події прибули працівники відділу реагування патрульної поліції. Для обмеження рухомості зловмисника правоохоронці застосували кайданки. Чоловік і надалі відмовлявся надавати документи та представлятись. За сприяння працівників сектору кримінального аналізу Сумського РУП, поліцейські встановили особу злочинця – ним виявився 37- річний конотопчанин. Його затримали у процесуальному порядку. Ніж, яким останній погрожував правоохоронцю, вилучено.

Наразі слідчі під процесуальним керівництвом прокуратури повідомили зловмиснику про підозру за ч. 1 ст. 345 Кримінального кодексу України «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу». Також вирішується питання про притягнення чоловіка до відповідальності за пошкодження чужого майна. Слідство триває.

Відділ комунікації поліції Сумської області

У Конотопі поліція затримала чоловіка, який погрожував вбивством правоохоронцю

Джерело: konotop.in.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua