Чи відбудують Роменську школу №8? – Рішення за міською владою

25 липня 2024 р. 18:02

25 липня 2024 р. 18:02


Європейський інвестиційний банк схвалив проєкт реконструкції Роменської школи №8. Кошти на відбудову освітнього закладу, яку розбив російський Шахед, виділяє держава у рамках Програми з відновлення України.

Від Роменської громади потрібно розробити лише проєктно-кошторисну документацію. Якщо ж не буде проєкту – не буде й грошей на саме будівництво.

Про це стало відомо сьогодні на сесії Роменської міської ради з депутатського запиту голови фракції політичної партії «Слуга Народу» Людмили Колєснік. У запиті депутатка просить «доручити виконавчому комітету Роменської міської ради на чергову сесію підготувати проєкт рішення щодо виділення коштів на проєктно-кошторисну документацію для відбудови закладу» . Роменські депутати ОДНОГОЛОСНО підтримали запит.

Однак, як зазначає Людмила Колєснік у дописі на Фейсбуці, голова Роменської міської ради Олег Стогній вже на сесії сказав, що «на жаль, коштів немає».

«…мені не зрозуміла дивна, антидержавницька позиція міського голови Олега Стогнія. Та все ж вважаю, що виконком має виконати доручення депутатів, які одноголосно за це проголосували. І на наступну сесію підготувати проєкт рішення щодо виділення коштів на проєктно-кошторисну документацію» , – пише депутатка.

Нагадаємо, що за відновлення школи №8 жителі мікрорайону зібрали понад 2000 підписів.

Чи відбудують Роменську школу №8? – Рішення за міською владою

Джерело: romny24.info

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua