У Глухові попрощалися із захисником Сергієм Следюком

26 липня 2024 р. 19:31

26 липня 2024 р. 19:31


У Глухові відбулося прощання з відважним сином України Сергієм Володимировичем СЛЕДЮКОМ, який віддав найцінніше – своє життя – заради миру та свободи нашої держави.

Нехай світла пам’ять про цього мужнього воїна залишиться з нами назавжди.

Слава полеглому воїну Сергію Следюку!

Молодший сержант Сергій СЛЕДЮК помер у польовому госпіталі на Харківщині у день свого народження, 18 липня. Смертельні поранення він отримав напередодні на Луганщині.

Уродженець м. Глухів Сергій Следюк проживав з родиною у Києві. З дружиною ростив сина, працював у сфері торгівлі, був директором одного із магазинів. Захоплювався футболом, допомагав синові ближче познайомитись з цією грою.

Перше, що зробив у перші дні повномасштабного вторгнення, – відвіз сім’ю на захід України, у Стрий. І одразу ж пішов у місцевий ТЦК записуватись в армію. Рідні кажуть, що Сергій мав «білий» квиток, не мав служити у війську. Але для нашого земляка то була норма мирного часу, а під час війни він зробив так, як веліла йому совість. Вже 3 березня 2022 року Сергій був у Стрийському батальйоні ТрО.

Мав позивний «Київ». Був відданим присязі, надійним, відповідальним. Пройшов з боями у складі стрілецького підрозділу багато важких фронтових доріг. На своїх плечах піхотинця виносив найтяжчі тягарі війни.

Поховали ГЕРОЯ у рідному Глухові, де живе його мама. Тут у нього залишається багато друзів, знайомих, рідних. Сергій Володимирович навчався у школі №1, закінчив Глухівський національний педуніверситет.

У Глухові попрощалися із захисником Сергієм Следюком

Джерело: sumypost.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua