На Сумщині пожежники упродовж доби п’ять разів ліквідовували загоряння на відкритих територіях (ВІДЕО)

26 липня 2024 р. 21:19

26 липня 2024 р. 21:19


25 липня рятувальники залучалися для приборкання пожеж на відкритих територіях в населених пунктах Охтирського, Роменського та Конотопського районів.

Завдяки оперативним діям співробітників ДСНС дані загоряння не переросли у масштабні. А на Роменщині в с. Анастасіївка, під час ліквідації пожежі, рятувальники разом з працівниками місцевої пожежної команди відвернули небезпеку знищення вогнем від поруч розташованої будівлю приватного домоволодіння.

Всього на гасіння всіх цих пожеж залучався 21 чоловік особового складу та 5 одиниць спеціальної техніки ДСНС України, 2 працівника та 1 автомобіль місцевої пожежної команди.

Застерігаємо, на Сумщині діє найвищий 5-й клас пожежної небезпеки! За таких умов найменше загоряння може призвести до масштабної пожежі. Шановні громадяни, закликаємо вас бути обережними з вогнем, у жодному разі не спалювати суху рослинність, як на присадибних ділянках, так і на відкритих територіях. Пам’ятайте, такі пожежі призводять до загибелі тварин, рослин, забруднення атмосфери та несуть небезпеку для здоров’я людини, а найстрашніше – вогонь може не лише знищити майно, а й забрати життя!

На Сумщині пожежники упродовж доби п’ять разів ліквідовували загоряння на відкритих територіях (ВІДЕО)

Джерело: sumypost.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua