Стало відомо чи будуть тростянецькі школярі навчатись офлайн

03 вересня 2024 р. 21:03

03 вересня 2024 р. 21:03


Стало відомо чи будуть тростянецькі школярі навчатись офлайн

Відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На порядку денному постало питання: Про роботу закладів освіти на території Тростянецької міської територіальної громади.

‍Члени комісії з ТБ та НС заслухали в. о. начальника відділу освіти Анну Зубову. Вона проінформувала про наявність захисних споруд цивільного захисту в закладах освіти нашої громади та зазначила, що проведено опитування батьків школярів кожного навчального закладу щодо організації навчального процесу в новому навчальному році.

Враховуючи рекомендації Ради оборони Сумської області та результати опитування батьків доповідач запропонувала розпочати навчальний процес за різними формами навчання в залежності від ситуації на даний час й виключно за згодою батьків.

Члени комісії з ТЕБтаНС вирішили:
- Рекомендувати відділу освіти Тростянецької міської ради здійснювати освітній процес за змішаною формою навчання, тільки за згодою батьків, у трьох закладах освіти нашої громади, які мають протирадіаційні укриття з 02.09.2024 року.
- Рекомендувати відділу освіти Тростянецької міської ради здійснювати освітній процес за дистанційною формою навчання у Ліцеї №2, Ліцеї № 3, Тростянецькій філії Ліцею №1, Тростянецькій філії Ліцею №3, Смородинській філії Ліцею №1, Кам’янському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів - закладі дошкільної освіти, Люджанській філії Ліцею №3, Полянській філії Ліцею №3, Солдатській філії Ліцею №3, Станівській філії Ліцею №1 з 02.09.2024 року.
- Рекомендувати відділу освіти Тростянецької міської ради здійснювати освітній процес за змішаною формою навчання у закладах позашкільної та інклюзивної освіти.
- Керівникам закладів освіти поновити інструкції щодо поводження при отримані сигналу «Повітряна тривога» та довести до усього персоналу під підпис відповідну інструкцію.
- Провести обовꞌязково відповідні навчання з практичними діями у разі отримання сигналу «Повітряна тривога» та доповісти про результати Тростянецькому міському голові.
- Керівникам та персоналу закладів освіти обовꞌязково виконувати усі необхідні заходи при отриманні сигналу «Повітряна тривога».

Стало відомо чи будуть тростянецькі школярі навчатись офлайн

Джерело: trostyanets.info

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua