У 20-річного шосткинця поліцейські виявили наркотики

04 вересня 2024 р. 14:55

04 вересня 2024 р. 14:55


3 вересня, у 20-річного мешканця Шостки поліцейські виявили пігулки «Димедролу» та «Метадону», які той зберігав у себе не маючи відповідних на те дозволів. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Сумської області.

Виявлено чотирьох жителів міст Суми та Шостка , у яких правоохоронці виявили при собі наркотичні засоби або психотропні речовини. Наразі проводиться досудове розслідування.

Одразу трьох мешканців обласного центру вчора зупинили для перевірки працівники патрульної поліції. У чоловіків 45, 43 та 41 років під час поверхневого огляду було виявлено кристалічну речовину, зовні схожу на психотропний засіб «PVP-сіль» разом з пристроєм для вживання наркотичних речовин, порошкоподібну речовину, зовні схожу на психотропний засіб «PVP-сіль», а також марихуану.

У кожному з випадків на місцях працювали слідчо-оперативні групи Сумського та Шосткинського районних управлінь поліції, які задокументували дані епізоди. Усе вилучене направлено на експертне дослідження до Сумського НДЕКЦ МВС

Автор: Відділ комунікації поліції Сумської області

За даними фактами дізнавачами поліції розпочаті кримінальні провадження за ознаками вчинення правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» . Проводиться досудове розслідування.

Реклама

У 20-річного шосткинця поліцейські виявили наркотики

Джерело: shostkanews.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua